Dplus Visuals is een ontwerp studio voor koele cgi-animaties, illustraties en art direction.

We also speak English, just ask 🙂

SmartIndustry

Philips7000

Brand Karakters

Brand_animation

Dplus Visuals

Dirk

Brand_motion-graphics

Brand Karakters

3D Motion Graphics

3D Artwork

Product renders

Motion Graphics

Campagne visuals

Brand Visulas

Willekeurig 1

Dplus Reveal

Ear

Verhagen

3d-illustraties

2024 New BM

lebara motion graphics

[

Diensten

Enkele klanten

Wat klanten zeggen:

Het is een onwijs mooi informatief filmpje geworden. Dankzij de mooie animaties is het goed te volgen en wordt het wat luchtiger!

Fred van R.
KPN

Complimenten voor deze gave uitleg, ziet er heel goed uit! Komt allemaal heel natuurlijk over. De visuals en animaties maken het verhaal compleet, super informatief.

Rudolf R.
KPN

Wij werken met veel plezier al jaren samen met Menno aan Motion Graphics projecten. Als geen ander is Menno in staat een opdracht om te zetten naar het beste eindresultaat. Men kan snel schakelen waardoor de samenwerking soepel verloopt.

Carla Senf
Unit Leader
BSUR Factory

De kwaliteit spreekt voor zich. Menno is open en leuk mens met passie voor zijn werk. Ik vind het daarom extra leuk om in de concept fase al te brainstormen, mijn ideeën worden er alleen maar beter van.

Steven de Lira
CEO
FutureFit platform

Ik werk al jaren met Menno. Alles wat ik bedenk kunnen zij maken in een zeldzaam goeie kwaliteit, 3D, animatie, film, graphics etc. Flexibel, snel, creatief en waar voor je geld daarvoor moet je bij Menno zijn…en daarnaast is het gewoon een superaardige gast!

Geoffrey van Gerven
Eigenaar
MarComeleon

Menno heeft ons bedrijf ondersteund met aansprekende visuele content. Vlotte afwikkeling, creatief, prettige manier van samenwerking (informeel, to the point, meedenkend), geen groot bedrijf met verschillende contactpersonen, persoonlijk dus, en dat is prettig.

Gerard Sleegers
IsoBouw

Ik heb Menno leren kennen als een creatieve geest die ook praktisch met je mee kan denken. Menno is plezierig om mee samen te werken en ik zou hem zeker aanbevelen.

Anne Martine Kruisinga
Eigenaar
AmaiAmai

Wij werken al een lange tijd samen met Menno en zijn blij met de samenwerking. Hij is altijd goed bereikbaar, flexibel, behulpzaam en denkt graag mee. Daarom zouden wij Menno zeker aanraden!

Nikki Koning
Unit Leader
BSUR Factory

Contact

Ik wil graag in contact komen om de mogelijkheiden te bespreken voor onze producten of diensten.

  Naam: (verplicht)

  Je Email: (verplicht)

  Onderwerp:

  Diensten:

  Website:

  Project budget:

  Bericht: