Menno van Dijk

Hoi, Mijn naam is zoals je zult raden Menno van Dijk. Momenteel woonachtig in Zuid Holland en werk al meer dan 25 jaar als zelfstandig freelancer op het gebied van visualisatie, animatie en presentaties voor bedrijven en reclame bureau’s.
Ooit ben ik begonnen met 3D Studio Max voor visualisatie en animatie projecten. Omdat het veelal zittend werk is heb ik 10 jaar later een uitstap gemaakt richting cameraman en DOP werk. Dit was een super leuke tijd en heb veel videoclips, bedrijfsfilms en corporate films gedraaid. Maar omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, ben ik na 3 jaar film werk weer terug achter een werkstation voor 3D animatie Post productie en alles daaromheen.
Zo maak ik veelal gebruik van de sterke punten van meerdere applicaties om tot het resultaat te komen. Denk hierbij aan Z-Brush, 3DsMax, Cinema 4D, Blender, Fusion, Photoshop en After Effects. Dit houdt je niet alleen scherp, maar de ervaring die je opdoet in het ene project, neem je ook mee naar een volgend project.

Waarvoor ben ik in te huren?

  • Creatief werk op het gebied van 3D modelling, 3D animatie, en of visualisaties voor retail en marketing.
  • Artists Impressions
  • Game Design
  • Concept artwork
  • Product ontwikkeling

    Belangrijkste factoren; ‘creatie’, ‘innovatie’ en ‘kwaliteit’.